Зворотній дзвінок
методика Глена Домана

«Абетка» великі з фактами

Доступний ламінований варіант

34 картки для дітей від 12 місяців до 8 років, на якісному картоні. Розмір кожної картки 16.5*19.5 см. Детальна інструкція додається.





340 цікавих фактів! 204 завдання!

Набір «Вундеркінд з пелюшок. Абетка» містить 34 картки із зображеннями літер і об’єктів на ці літери. Перегляд таких карток дозволить дитині швидко засвоїти назви літер, запам’ятати їх написання, допоможе в розвитку інтелекту та формуванні візуальної пам’яті.

Оберіть час, коли дитина сита, бадьора та весела. Візьміть 5 карток, посадіть малюка перед собою і з посмішкою починайте демонстрацію, швидко змінюючи картки та чітко промовляючи назву літери і малюнка. Один показ займе у вас 10 секунд (по 2 секунди на кожну картку). Повторюйте заняття кілька разів на день в залежності від бажання та настрою дитини. Наступного дня кілька разів повторіть основне заняття. Додайте новий набір із п’яти карток і знову покажіть його дитині кілька разів упродовж дня. Наприкінці кожного заняття обов’язково похваліть малюка та скажіть, як сильно ви його любите.

Після того як малюк засвоїть назви літер, ви можете перейти до вивчення базових фактів, написаних на звороті картки. Спершу прочитайте один факт із однієї картки, потім прочитайте один факт із іншої картки і т. д. Коли факти закінчаться, з картками можна гратися. Для цього з кожної картки виберіть одне завдання та попросіть дитину виконати його. Якщо завдання здаватиметься вам надто складним – пропустіть його чи допоможіть дитині. Крім виконання завдань, картки можна використовувати для таких ігор:

1. Розкладіть перед дитиною 5 добре знайомих їй карток і попросіть заплющити очі. Потім заберіть або поміняйте одну з карток і запитайте, яка зникла чи змінилася.

2. Розкладіть перед малюком 3 картки з набору «Абетка» і одну з будь-якого іншого набору «Вундеркінд з пелюшок». Попросіть знайти зайву.

3. «Лото». Роздайте дітям по 6-10 карток. Запитуйте: «У кого з вас літера…?». Переможе той, хто правильно покаже всі картки з названими літерами.

Це – короткі рекомендації, детальніші інструкції щодо демонстрації карток та інші ігри з картками ви знайдете в книзі О. Башкової «Як виростити вундеркінда». Успіхів вам!

Передзвони мені


Моє ім'я:


Мій телефон: