Зворотній дзвінок
методика Глена Домана

«Парочки. Читання». (Укр). Від 1 року

Набір «Парочки. Читання» - захоплююча навчальна гра для малюків від одного року. Набір містить 15 пар карток із зображенням картинок та слів. Ігри з картками розвивають інтелект, увагу, пам'ять, логіку, уяву та дрібну моторику.



Як грати:

1. Змішайте картки на столі або на підлозі картинками догори й запропонуйте малюку знайти пару: картинку та відповідне слово.

2. Розкладіть перед малюком три картки: дві картинки та одне слово. Попросіть забрати зайву.

3. Зробіть самостійно декілька пар: картинка і слово. В одній парі спеціально припустіться помилки. Попросіть дитину все перевірити і знайти, де помилка.

4. Розкладіть перед дитиною 3-5 різних карток і попросіть закрити очі. Заберіть або замініть одну картку і спитайте, що зникло або змінилось.

5. Лото. Роздайте дітям 6-10 карток. Називайте різні слова, запитуючи: «У кого є…?» Виграє той, хто правильно покаже всі картки, що називають.

6. Характеристики. Розкладіть багато карток та попросіть дитину вибрати ті з них, що підходять під запитання, що задаються. Наприклад, що з них їстівне? Зелене? Велике? Тверде? Живе? Різнокольорове? Смачне? Ароматне? Що з цього є чи буває у нас вдома? Що буває на вулиці чи в лісі?

7. Логічний поїзд. Виберіть будь-яку картку з картинкою і положіть її у голові поїзда. Потім попросіть малюка знайти іншу картку, яка за логікою пов’язана з першою карткою та поясніть цей зв'язок (наприклад, обидва об’єкти одного кольору або форми, зроблені з одного матеріалу, обидва відносяться до їжі або живої природи або обидва слова починаються на одну й ту саму літеру і т.д.) Продовжуйте будувати поїзд, поки не використаєте всі картки. Найважче знайти логічний зв'язок у останніх карток, допоможіть вашому малюку.

8. МЕМО. Всі картки розкладаються на столі лицьовою стороною вниз, гравці по черзі перевертають по дві картинки, стараючись зібрати пару. Якщо перевернута пара – гравець забирає її собі та зберігає за собою хід. Непарні картки знову перевертаються, а хід переходить до наступного гравця. В кінці гравці рахують бали – одна зібрана гравцем пара – один бал. Перемагає той, у кого більше балів.

Розмір карток: 9.3*5.3 см
Матеріал: ламінованний картон
Упаковка: ПВХ
Інструкція: українською мовою



Передзвони мені


Моє ім'я:


Мій телефон: