Зворотній дзвінок
методика Глена Домана

«Парочки. Рахування». Від 1 року

Набір «Парочки. Рахування» - захоплююча навчальна гра для малюків від одного року. Набір містить 15 пар карток із зображеннями чисел та точок. Ігри з картками розвивають інтелект, увагу, пам'ять, логіку, уяву та дрібну моторику.



Як грати:

1. Змішайте картки на столі або на підлозі картинками вгору і запропонуйте малюкові знайти пари: число та кількість точок.

2. Покажіть малюкові картку з числом та попросіть знайти в кімнаті таку саму кількість предметів.

3. Попросіть малюка скласти по порядку від 1 до 15 карток з числами, а потім – картки з крапками.

4. Розкладіть перед дитиною 3-5 різних карток і попросіть заплющити очі. Заберіть або замініть одну картку та запитайте, що зникло або змінилося.

5. Зробіть самостійно кілька пар: число та відповідну кількість точок. В одній парі спеціально припустіться помилки. Попросіть дитину перевірити і знайти, де помилка.

6. МЕМО. Усі картки розкладаються на столі обличчям донизу і гравці по черзі перевертають по дві картинки, намагаючись зібрати пару. Якщо перевернута пара – гравець забирає її собі та зберігає за собою хід. Непарні картинки знову перевертаються і хід переходить до наступного гравця. Наприкінці гравці рахують очки – одна зібрана гравцем пара – одне очко. Перемагає той, хто має більше очок.

7. Лото. Роздайте дітям по 6-10 карток. Називайте різні числа, запитуючи: "У кого є число ...?" Виграє той, хто правильно покаже всі картки зі званими числами.

Розмір карток: 9.3*5.3 см
Матеріал: ламінований картон
Упаковка: ПВХ
Інструкція: доступна українською або російською мовою



Передзвони мені


Моє ім'я:


Мій телефон: